Close up top view of young business peop

O NAMA 

Nedostaje Vam kvalitetno prodajno osoblje ili ga trebate više kako biste postigli prodajne ciljeve? Želite se fokusirati na Vašu osnovnu djelatnost, a prodaju prepustiti stručnjacima?

GVP Consulting počeo je s radom kao obrt za savjetovanje u vezi s poslovanjem pod imenom GP Consulting. Paralelno s osnivanjem GP Consultinga na tržištu je već od ranije bio ustanovljen obrt PETEK & PARTNERI. Širenjem poslovanja i rastom broj klijenata javila se potreba za spajanjem oba obrta, pri čemu je nastao brend GVP Consulting koji danas radi s više od 10 poduzeća u više od 7 različitih industrija diljem čitave Europe. Našim klijentima smo u posljednje dvije godine uspjeli donijeti nove poslove u vrijednosti većoj od 20.000.000 kn. Sve to ne bi bilo moguće bez našeg tima koji su motor i ponos naše tvrtke. 

U GVP Consultingu trenutno surađuje pet partnera, ali naš sinergijski učinak nadmašuje naše brojčano stanje. Goran Pavlinić i Vedran Petek djeluju kao osobe koje vode aktivne politike prodaje za sve naše klijente, a obojica su magistri ekonomije s iskustvom voditelja prodaje u srednje velikim poduzećima. Kao potporu našem svakidašnjem radu tu su kolegica Anita Šakić te kolega Karlo Kučko. Oni su također zaduženi za izradu analiza tržišta za sve naše klijente, kao i za izvršavanje svih prodajnih aktivnosti (traženje potencijalnih kupaca, kontaktiranje, izrada izvještaja). Našu suradnju nadograđuje dizajnerica Helena Povijač kroz svoj obrt Gris, a njezini su radovi sastavni dijelovi svih prodajnih brošura napravljenih za naše klijente.

 
838C9609_edited_edited_edited_edited.jpg

Goran Pavlinić, mag.oec.

Goran je partner u poduzeću GVP Consulting te je jedan od osnivača tvrtke. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo u prodaji, radio je na svim pozicijama od rada u call centru do voditelja prodaje, čime je stekao potrebna iskustva i znanja o kompletnom procesu prodaje. Njegovo iskustvo najbolje se očituje u industriji ambalaže za pakiranje te građevinskoj industriji gdje usko surađuje već dugi niz godina s iznimno jakim te tržišno prepoznatljivim brendovima. Geografski pokriva tržišta zapadne Europe, a fokus njegovog rada je na internacionalizaciji poslovanja za sve principale. Tečno priča engleski, ali se služi i njemačkim jezikom.

1545385278848.jfif

Vedran Petek, mag.oec.

Vedran je partner u poduzeću GVP Consulting, a tim upotpunjuje svojim višegodišnjim iskustvom na pozicijama voditelja prodaje i razvoja tržišta za mnoge poslodavce i principale. Strast, timski duh i poznavanje psihologije prodaje ono su što ga karakterizira i pokreće. Vedran se najbolje snalazi u industriji ambalaže i tiska te građevinskoj industriji. Odnedavno uspješno zastupa i principale u prehrambenoj industriji i industriji robe široke potrošnje. Geografski pokriva tržišta jugoistočne Europe te zemlje njemačkog govornog područja.

Business Woman

Anita Šakić, mag.oec.

Anita Šakić magistra je ekonomije s diplomom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Našem timu se je priključila početkom 2021. godine, a njezin doprinos najviše se očituje u pripremi poduzeća za internacionalnu ekspanziju, s obzirom da Anita ima znanja putem kojih kanala pronaći nove potencijalne klijente za naše principale.

159600547_4065165740168416_5021210301722211008_n.jpg

Karlo Kučko, mag.oec.

Karlo se pridružio timu GVP Consulting u sredinom 2021. godine na poziciji asistenta prodaje. Zadužen je za izradu analiza tržišta za sve naše klijente, kao i za osmišljavanje i provedbu Google Ads kampanja. Prije je radio u odjelu financija velikog poduzeća iz prehrambene industrije gdje je stekao široki spektar znanja iz područja financija i računovodstva. Samostalnost u radu, želja za učenjem i proaktivnost osobine su koje ga krase.

1517701589588.jfif

Helena Povijač, mag.ing.techn.graph.

Helena Povijač vlasnica je svog obrta Gris putem kojeg vrši usluge grafičke obrade i izrade grafičkih materijala. Helena ima već preko 15 godina iskustva te je izradila nebrojeno mnogo radova uključujući rad za sve klijenta GVP Consultinga. Stručnjak je za UX te grafički i web dizajn.