top of page
Close up top view of young business peop

O NAMA 

Nedostaje Vam kvalitetno prodajno osoblje ili ga trebate više kako biste postigli prodajne ciljeve? Želite se fokusirati na Vašu osnovnu djelatnost, a prodaju prepustiti stručnjacima?

GVP Consulting počeo je s radom kao obrt za savjetovanje u vezi s poslovanjem pod imenom GP Consulting. Paralelno s osnivanjem GP Consultinga na tržištu je već od ranije bio ustanovljen obrt PETEK & PARTNERI. Širenjem poslovanja i rastom broj klijenata javila se potreba za spajanjem oba obrta, pri čemu je nastao brend GVP Consulting koji danas radi s više od 10 poduzeća u više od 7 različitih industrija diljem čitave Europe. Našim klijentima smo u posljednje dvije godine uspjeli donijeti nove poslove u vrijednosti većoj od 20.000.000 kn. Sve to ne bi bilo moguće bez našeg tima koji su motor i ponos naše tvrtke. 

U GVP Consultingu trenutno surađuju četiri partnera, ali naš sinergijski učinak nadmašuje naše brojčano stanje. Goran Pavlinić i Vedran Petek djeluju kao osobe koje vode aktivne politike prodaje za sve naše klijente, a obojica su magistri ekonomije s iskustvom voditelja prodaje u srednje velikim poduzećima. Kao potpora našem svakidašnjem radu tu je kolegica Anita Šakić. Ona je također zadužena za izradu analiza tržišta za sve naše klijente, kao i za izvršavanje svih prodajnih aktivnosti (traženje potencijalnih kupaca, kontaktiranje, izrada izvještaja). Našu suradnju nadograđuje dizajnerica Helena Povijač kroz svoj obrt Gris, a njezini su radovi sastavni dijelovi svih prodajnih brošura napravljenih za naše klijente.

O nama: About
838C9609_edited_edited_edited_edited.jpg

Goran Pavlinić, mag.oec.

Goran je partner u poduzeću GVP Consulting te je jedan od osnivača tvrtke. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo u prodaji, radio je na svim pozicijama od rada u call centru do voditelja prodaje, čime je stekao potrebna iskustva i znanja o kompletnom procesu prodaje. Njegovo iskustvo najbolje se očituje u industriji ambalaže za pakiranje te građevinskoj industriji gdje usko surađuje već dugi niz godina s iznimno jakim te tržišno prepoznatljivim brendovima. Geografski pokriva tržišta zapadne Europe, a fokus njegovog rada je na internacionalizaciji poslovanja za sve principale. Tečno priča engleski, ali se služi i njemačkim jezikom.

1545385278848.jfif

Vedran Petek, mag.oec.

Vedran je partner u poduzeću GVP Consulting, a tim upotpunjuje svojim višegodišnjim iskustvom na pozicijama voditelja prodaje i razvoja tržišta za mnoge poslodavce i principale. Strast, timski duh i poznavanje psihologije prodaje ono su što ga karakterizira i pokreće. Vedran se najbolje snalazi u industriji ambalaže i tiska te građevinskoj industriji. Odnedavno uspješno zastupa i principale u prehrambenoj industriji i industriji robe široke potrošnje. Geografski pokriva tržišta jugoistočne Europe te zemlje njemačkog govornog područja.

Business Woman

Anita Šakić, mag.oec.

Anita Šakić magistra je ekonomije s diplomom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Našem timu se je priključila početkom 2021. godine, a njezin doprinos najviše se očituje u pripremi poduzeća za internacionalnu ekspanziju, s obzirom da Anita ima znanja putem kojih kanala pronaći nove potencijalne klijente za naše principale.

1517701589588.jfif

Helena Povijač, mag.ing.techn.graph.

Helena Povijač vlasnica je svog obrta Gris putem kojeg vrši usluge grafičke obrade i izrade grafičkih materijala. Helena ima već preko 15 godina iskustva te je izradila nebrojeno mnogo radova uključujući rad za sve klijenta GVP Consultinga. Stručnjak je za UX te grafički i web dizajn.

O nama: Team
bottom of page