top of page
Customer care, care for employees, labor union, CRM, and life insurance concepts. Protecti

Usluge razvoja novih prodajnih tržišta & Key Account Managementa

Projekti: List

Vatrostalac d.o.o.

Industrija vatrostalnih materijala

S tvrtkom Vatrostalac ugovorena je usluga najma vanjskog komercijalista koji djeluje i radi kao da je zaposlenik tvrtke Vatrostalac d.o.o. Član našeg tima samostalno aktivno radi na kontaktiranju postojećih kupaca te na pronalaženju novih kupaca i novih tržišta. Dodatno, tijekom suradnje inicirana je i provedena kompletna modernizacija web stranice, kao i izrada prodajne i informativne brošure o tvrtki na dva jezika. Suradnja je nakon prve godine rezultirala uspješnim procesom rasta prihoda od preko 40%, dovođenjem 10 novih kupaca te izvozom roba na više zemalja članica EU.

Forhills Ltd.

Industrija limenih pokrova za mobilne kućice

Suradnja uključuje kompletno vođenje podružnice Hrvatske tvrtke u Engleskoj. Naš tim zadužen je za kompletan proces prodaje, vođenje ključnih kupaca te vođenje i upravljanje zalihama gotovih proizvoda u Engleskoj. Tim je također zadužen za provedbu i praćenje svih zakonskih regulativa te podnošenje svih financijskih izvještaja. Tvrtka bilježi rast prihoda iz godine u godinu, ali i širenje baze kupaca što osigurava dugoročnu stablinost.

Close up top view of young business people putting their hands together. Stack of hands. U

Usluge savjetovanja u prodaji 

Projekti: List

Industrija izrade čeličnih konstrukcija

M.I. Hršak d.o.o.

Suradnja s ovim klijentom je uključivala uslugu traženja novih kupaca, gdje se je provela kampanja kontaktiranja potencijalnih inozemnih kupaca čeličnih konstrukcija, a uključivala je dva strana tržišta. Na početku suradnje napravljena je analiza stanja te su klijentu predložene smjernice koje treba pratiti kako bi se ostvario željeni cilj izvoza proizvoda na tržiše EU. Usluga je bila popraćena izradom prodajne marketinške brošure na četiri jezika pomoću koje su se kontaktirali novi potencijalni kupci. Naš tim je bio zadužen za izradu baze tvrtki za kontaktiranje, kao i za provedbu svih prodajnih aktivnosti. Kampanja je rezultirala s preko 20-ak upita te realiziranim projektom u vrijednosti većoj od 4.500.000,00 kn.

Industrija automatskih strojeva za pakiranje

Kolman d.o.o.

Kolman d.o.o. je angažirao naš tim kako bi pronašli nove kupce na tržištu Austrije i Njemačke za jednu vrlo usko specijaliziranu branšu proizvoda, a to su automatski strojevi za pakiranje. Napravljena je analiza tržišta Austrije i Njemačke na koja se je klijent želio proširiti te su klijentu predložene prodajne aktivnosti u skladu s rezultatima. Suradnja se je dalje intenzivirala te je GVP Consulting proveo kampanju kontaktiranja potencijalnih kupaca. Kampanja je rezultirala s preko 10-ak zainteresiranih potencijalnih kupaca, a pravi efekti se očekuju u periodu od 2-5 godina s obzirom na specifičnost industrije.

Hand writing the text_ Pay-Per-Click.jpg

Usluge izrade Google Ads kampanja

Projekti: List

B2C segment

M.I.Hršak d.o.o.

Izrada Google Ads kampanju za online trgovinu. Google kampanjom pokrilo se cijelo tržište RH, ali i kompletno područje strane države uz personalizaciju oglasa na stranom jeziku.

B2C segment

Zagstel d.o.o.

Izrada Google Ads kampanja za rent-a-car tvrtku te savjetovanje prilikom izrade web stranice.

B2C segment

Svila d.o.o.

Izrada Google Ads kampanje za tvrtku koja se bavi prodajom i distribucijom zaštitne medicinske opreme.

B2B segment

Izrada Google Ads za tvrktu koja se bavi prodajem ambalaže za pakiranje hrane.

Exelisso d.o.o.

Projekti: Text
bottom of page