top of page

Kako kontaktirate nove potencijalne klijente ako se odlučimo na suradnju s Vama?

U suradnji sa svakim klijentom izrađuje se nova poslovna email adresa putem koje se kontaktiraju kupci. U slučaju da se ide i na kontakt telefonom tada koristimo vlastite telefone s kojih radimo pozive. Također imamo vlastiti ured iz kojeg obavljamo sve aktivnosti, kao i vlastito vozilo spremno za korištenje u poslovne svrhe.

Da li se mora potpisati Ugovor o suradnji? Ako da, koji je rok suradnje?

Da bi se započela suradnja Ugovor je potrebno potpisati i ovjeriti s obje strane. Ugovorom se definiraju obveze svake strane te se detaljno razradi plan aktivnosti obuhvaćenih Ugovorom. Rok suradnje nije ograničen te ovisi o željenoj usluzi (usluga korištenja usluga vanjskog komercijalista uobičajeno ima najduži minimalni rok trajanja, dok usluga traženja novih kupaca putem telefona/maila može imati najkraći, ali i najveći mogući rok trajanja suradnje).

Ne možemo točno odrediti koji nam tip usluge treba, što napraviti?

Molimo Vas da popunite kontaktni obrazac, a mi ćemo Vas povratno kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Dogovorit ćemo besplatni inicijalni sastanak kako bismo odredili najbolji tip usluge s obzirom na specifičnosti Vašeg poslovanja.

Kako možemo znati koje su prodajne aktivnosti bile poduzete?

Svi naši klijenti dobivaju tjedne ili mjesečne izvještaje o poduzetim aktivnostima i ostvarenim rezultatima. Na taj način osiguravamo transparentnost poslovanja, a svi izvještaji, kao i prikupljene informacije uslijed prodajnih aktivnosti, dostupne su 24/7 putem Clouda svim klijentima.

Što se od nas očekuje nakon što ugovorimo suradnju s GVP Consultingom?

U incijalnoj fazi suradnje potrebna nam je Vaša maksimalna angažiranost kako bi se poduzele pripremne radnje potrebne za izvršenje usluga. Pripremne radnje ovise o željenoj usluzi (kod izrade Google Ads kampanje to može biti npr. samo smjernice na koja tržišta se oglašavati, dok kod usluge angažiranja vanjskog komercijalista to može biti cijeli set sastanaka i prezentacija). Nakon pripremnih radnji naš tim radi potpuno samostalno uz svakodnevnu korespondenciju i konzultaciju s Vama.

Česta pitanja: FAQ
bottom of page