top of page
Search
  • Writer's pictureGP CONSULTING

GVP CONSULTING - BUDUĆNOST VAŠE PRODAJE

Jednom davno na fakultetu su nam postavili naizgled glupo pitanje, koje je glasilo: "Koliko je 2+2?". Točan odgovor je naravno 4. Međutim, profesor je rekao: "Ne gospodo, 2 + 2 je jednako onoliko koliko se mi dogovorimo!"


Svi smo čuli za sinergiju i pozitivne sinergijske učinke, radi kojih 1+1 nije jednako 2, već mnogo, mnogo više. S ponosom objavljujemo vijest kako su tržišno prepoznatljivi brendovi "GP Consulting" te "Petek i Partneri" udružili snage te postali "GVP CONSULTING".


GVP CONSULTING sada može s ponosom istaknuti kako je našim zajedničkim aktivnostima dovedeno preko 20.000.000 kn prihoda našim principalima, da smo stekli dubinska znanja i poznanstva u preko 10 različitih industrija i 10+ klijenata te da smo našim spajanjem postavili temelje za daljnji rast i razvitak.


Prvi i fundamentalni razlog spajanja poduzeća je njegov rast. Poduzeće kroz rast dobiva pristup većem tržištu i posljedično povećanje tržnog udjela kroz sinergijski učinak dvaju poduzeća koji omogućuje daljnje učenje i razmjenu znanja. Osim rasta poduzeća, kroz proces spajanja ostvaruje se i financijska sinergija čime se utječe na iznimnu stabilnost u narednom razdoblju.


Želimo se zahvaliti svim našim partnerima i klijentima na povjerenju - ovo je tek početak, a ono što slijedi utjecat će na uspjeh i prihod mnogih naših klijenata u budućnosti!





40 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page